sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Say hello to my little friends!






Elämäni eläimet = kolme vuotias Chili ja neljän vanha Bambi. Molemmat ovat lyhytkarvaisia Chihuja. Bambi on pyylevä lyhytjalkainen elämästä nautiskelija (kuvassa etummainen) ja Chili sporttinen laiheliini. Bambi narttuna on pomo ja määrää kaapinpaikan ja on todella älykäs (huijaa Chili-parkaa mennen tullen). Chili puolestaan on kaikkien kaveri ja melkoinen atleetti.




Kesä on Chihuille parasta aikaa kun voi olla pihalla leikkimässä (Bambi kyllä yleensä vaan makaa auringossa ja grillaa vatsaansa) ja tutkimassa paikkoja.





Mutta kuten kuvasta näkyy kyllä talvellakin pääsee lenkille ku on vaan vaatetta päällä. Chihuillahan ei ole alukarvaa joten yli 15 pakkasasteen ei ole ulos menemistä kuin pissalle.






Kuvasta käy konkreettisesti selville ettei se koko vaan se ego!!  Pikku Bambissa on tempperamenttia jakaa vaikka koko kylälle ja hän varmasti näyttää jos ei jostain pidä. 

Siinä pähkinänkuoressa mun vauvat. Kuvia olisi vaikka kuinka mutta eiköhän niitä tuu julkaistua tääl blogissa vielä monta kertaa. :)

Muita Chihu ihmisiä?


XOXO Babs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti