keskiviikko 7. tammikuuta 2015

My love.. Vichy Dermablend







Mikään ei ole niin tärkeetä meikissä kuin kunnon pohja. Itse meikkaajana käytän eniten aikaa pohjan tekoon. Tasainen pohja on tälle tätille ainakin kaikki kaikessa. (olen perfektionisti tässä(kin) asiassa).

 Nykyään suositaan paljon mineraalimeikkejä. Halutaan näyttää luonnolliselta, hehkuvalta, siltä että just nousin sängystä ja näytän upealta ym ym.. Joo-o ihan kiva jos omaa 10+ ihon (jotku käyttäjät ehkä eivät, mutta kuvittelevat niin) Mutta entäs me joilla on enempi peitettävää? Eipä riitä pieni puuterin huiskaus. Ei. Meillä joilla on pintakuiva iho tai näppyjä. Ei.

Kun ensimmäistä kertaa luin tästä kyseisestä Vichyn ihmevoitesta ( taisi olla Karkkipäivän Blogissa) ajattelin että nyt löyty tuote jota on pakko testata! Ja KYLLÄ se oli rakkautta ensikerrasta.
Tämä tuote peittää aivan varmasti esim. tummat silmänaluset, finnit, värierot, luomet ym.. you name it!! Tuote myös pysyy koko päivän. Eikä tarvi edes levittää paksua kerrosta saavuttaakseen peittävän tuloksen. Tuotesarjasta löytyy kasvoille meikkivoiteet ja peiteaineet. Lisäksi koko vartalolle käytettäväksi tarkoitettu meikkivoide, jos vaikka haluaa tatskat, arvet tai mustelmat piiloon.


Siis sinä finninaama, couperosaiho taikka pizzaface kipitäppäs apteekkiin (tai vastaavaan jossa Vichyn tuotteita myydään) ja nouda ehkä elämäsi paras meikkivoide EVER!!!

Teksti ei ole sponsoripuppua vaan ihan oikeesti rakastan tota tuotetta. Peace!

Muita ei niin hyvän ihon omaavia? Onko tuttu tuote?



XOXO Babs



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti