tiistai 20. tammikuuta 2015

Rakkaudesta lajiin RIPSET


Voi, pojat! En voisi kuvitellakkaan eläväni ilman kestoripsiä.
Rakkauteni ripsipidennyksiin syttyi jo ajalla jolloin asuin Turussa. Silloin ei vielä monessakaan kauneushoitolassa niitä tehty joten TSADAA!! taas omin pikku kätösin väkersin itselleni sellaiset.

Turussa sijaitsevasta Punanaamio nimisestä liikkeestä sai ja taitaa saada vieläkin Grimas- ammattilaismaskeeraukseen tarkoitettuja meikkejä. 
He myivät jo siihen aikaan kestoliimaa ja ripsitupsuja.
Joten niillä mentiin ensimmäiset vuodet.

Nopeasti yleistyvät ripsipidennykset saapuivat onneksi myös tänne pikkukaupunkiin kun jaksoi odottaa (ja väkertää siinä odotellessa itse tupsuja) ja nyt niitä laitetaan jokaisessa kosmetologihoitolassa.

Itse olen käynnyt jo parisen vuotta YAN FASHION nimisessä paikassa ja kyllä tämä tyttö osaa todellakin hommansa. Itse odotan ripsiltä pysyvyyttä, tuuheutta sitä oikeaa kaarevuutta ja että ripset pysyvät ilman harjausta muodossaan.





Maanantaina laitettiin taas ripset kuosiin ja hyvillä mielillä mennään taas seuraavat neljä viikkoa. :) Hieman haastavaa ottaa kuvaa silmät kiinni (blondi mikä blondi).







Yan Fashion on muuttanut Falanderinkadulle joten kortissa vanha osoite. Uusista tiloista ei ollut kuvaa mutta käykäähän tsekkaamassa. Tämä tyttö tekee myös mahtavia kynsiä. Suosittelen lämpimästi!







 XOXO Babs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti