perjantai 16. tammikuuta 2015

Movie Maniac


Mä sitten niiiiiiin rakastan elokuvia! Omistan palvelun Netflix (niinkuin monet muutkin leffahöppänät). Suomi versiosta loppui alkuunsa mieleenkiintoiset leffat joten siirryin Jenkki-versioon. Tokihan tekstit ovat englanniksi mutta eihän se ole ongelma jos osaa englantia. Daa-a!! :)

Sydäntä lähellä ovat (muutakin kuin kylkiluut) Jane Austenin kirjoista tehdyt elokuvat ynnä muut 1800-luvulle ja 1900-luvulle sijoittuvat Romanttiset draamat.

Myös kaikki Poirotit ja Miss Marplet on tullut katottua ties kuinka monesti. Rakastan tämän tyylilajin sarjoja ja elokuvia. Uusin löytöni on Miss Fisher's mysteries. Katsoin kaksi tuotantokautta putkeen. Ihan HELMI! Suosittelen.

Sitten yllätykseksi katson kauhuelokuvia. Suoikkeihini kuuluu yliluonnolliset kauhuelokuvat. Sellaiset joissa on joku mystinen juoni. Nämä elokuvat sijoittuvat yleensä taloon jossa kummittelee, mielisairaalaan tai orpokotiin.. you name it?! Silpomisleffat ei oo mua varten taikka jotkut moottorisahamurhaajat. Noup! Pitää olla joku hyvä tarina ja juoni. Ei pelkkää verilöylyä.

Joo mutta hyvää leffailtaa sinne teille!! Ja hei saa kertoo jos on jotai hyviä leffasuosituksia!!!




XOXO Babs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti