tiistai 27. tammikuuta 2015

Ihana, kamala valkoinen sohva


Miten joku niiiin ihan voi olla niin työläs ja vaikea..?



























Kyseisen sohvan ostin SUOMI-SOFFAsta about seitsämän vuotta sitten. Tarkoitus oli ostaa tummalla kankaalla sama sohva. Mutta EI, sohvaa löytyi varastosta vaan tällä kankaalla ja halusin sohvan heti enkä hetken päästä. 

























Siispä otin riskin ja valitsin valkoisen (heti kun sain kuulla, että päälliset saa irroitettua ja pestyä) ja kyllä olihan se ihana ja on sitä vieläkin. 


























Sohva kyllä täyttää kaikki kriteerit mitä voi sohvalta toivoa. Hyvä runko, tilaa isommallekkin poppoolle, niiiiiin hyvä istua ja maata. Ainoa miinuspuoli on jatkuva puhtaanapito. Pesen päälliset arvioltaan kahden kuukauden välein. Se on aina yks iso projekti. Mutta ah! miten ihanalta se puhtaana näyttääkään. (Pesin päälliset viimeksi eilen) :)


























Sohva on kooltaan valtava, yli kolme metriä suuntaansa. Ennen vierashuonetta majoitin vieraat tähän sohvalle ja hyvin mahtui. Selkänojatyynyt kun ottaa pois mahtuu vierekkäin nukkumaan jopa kaksi ihmistä. 


Hintaa sohvalla oli yli kolmetuhatta (maksoi enemmän kuin siihen aikaan omistamani auto :)) Mutta tämän kohdalla laadusta on kannattanut maksaa, sillä uskon sen palvelevan vielä monta vuotta.


Teillä huonekaluihin liittyviä viha/rakkaus suhteita??



XOXO Babs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti