tiistai 6. tammikuuta 2015

Rakkaudesta lajiin KYNNET .



No niin toinen rakkauteni, kauniit kynnet.

Siis todellakin paino sanalla kauniit kynnet. Ei pureskellut, epätasaiset, likaiset. En voi sietää (itselläni varsinkaan) puoliksi lähteneitä kynsilakkoja. Parempi olla silloin ilman jos ei jaksa huoltaa. Itsehän kuuluun joukkoon" TEEN KAIKEN ITSE OMIN PIENIN KÄTÖSIN" joten kynsilakat eivät aina välttämättä pysy menossa mukana.

Olin pitkän aikaa ihan ilman lakkaa, koska tein yhteen väliin enempikin noita autohommia ja lakat lähtivät kynsistä melkeen jo lähestyessä tallia. Joten pidin kynnet lyhyinä enkä koskenut juurikaan lakkoihin. Joitakin värittömiä tai ihan vaaleita saatoin kynnen suojaksi laittaa, sehän ku ei näy vaikka vähän hilseilisikin kynnenpäistä pois.

Sitten sain lahjaksi (olisiko ollut muutama Joulu takaperin) rakennekynsisetin. Siitähän alkoi sitten akryyli- ja geelikynsikausi. Kynnet kesti yllättävänkin hyvin menossa mukana, mutta olivat kuitenkin jotenkin hankalat ja kovin muoviset. Rakennekynsiä käytin varmaan vuoden verran. 

UV-valossa kovettuvat geelilakat saapuivat markkinoille hieman myöhemmin. Ja voi sitä riemua kun sain tilattua paketin Briteistä. Silloin näitä ei saanut vielä kotikäyttöön Suomesta.
Se oli LOVE at first sight!
Ja rakkaus on jatkunut tähän päivään.

Geelilakkaus on loistava keino kasvattaa omaa kynttä. Geeli suojaa kynttä eikä kynsi pääse katkeamaan helposti. Ja se pysyy! Ja kun lähtee irti niin saa yhdellä vetäisyllä koko kynnen puhtaaksi ja eikun uutta geeliä pintaan. 

Itse olen kokeillut eri merkkien geelilakkoja ja tällä hetkellä olen ihastunut NATUREL - sarjaan. Siinä on kaikki yhdessä pullossa Alulakka , Päälylakka ja värilakka. Kuivumisaika 1 min. Hinta/Laatu suhde loistava. Yhden pullon hinta pyörii siinä alle seitsämän euroa.

















Värit ovat riittoisia ja pysyvät hyvin. Miinuksena mainittakoon, että jos ei revi pakettia auki ja avaa pulloa niin on mahdotonta tietää minkäväristä lakka on. Väritarrat pullojen korkeissa ei todellakaan pidä paikkaansa. Enkä tällä nyt tarkoita sitä, että sinisellä tarralla merkitty pullo olisikin punaista, mutta vauvanvaaleanpunainen saattaakin olla monta astetta pinkimpää jne..

Itse käytän vielä värin päällä ESSENCEN Top coattia lisäkiiltoa ja pysyvyyttä tuomaan. Kyseiseltä merkiltä en ole vielä värilakkoja löytänyt. Nämäkin löysin sattumalta Halpa-Hallista. Olisikos ollut jotain 2-3 euroa per purkki. Eli pakkohan ne oli ostaa. Varsinkin Top Coat on ollut hyvä hankinta ja on haukkunut hintansa jo moneen otteeseen.






Muilla kokemuksia geelikynsistä? Lakoista? Saa vinkata jos on löytänyt jonku hyvän merkin :)


XOXO Babs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti