sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Keittiöremontin suunnittelua


Keittiö on yksi ehdottomasti lempipaikoistani. Tykkään kokata (ihan oikeeta kotiruokaa eikä mitään smoothie/pähkinäsalaatti hässäkkää) todella paljon. Einekset ei oo mun juttu. 

Leipominen on myös enemmän kuin lähellä sydäntä. Kokeilen mielelläni kaikkea uutta erilaista. Tykkään haasteista ja voin käyttää montakin tuntia hyvän lopputuloksen saamiseksi.

Tällä hetkellä keittiö on toimiva ja laskutilaakin on. Mutta pienellä pintarempalla siitä saisi enemmän mun näkösen ja entistäkin toimivamman kokonaisuuden.

Eilen iltasella aloin ottaan mittoja ja miettimään värejä. Nappasin muutaman kuvan tämän hetken tilanteesta.




 Pidän siitä, että tavarat on järjestyksessä ja omissa purkeissa helposti saatavilla. 

Kaapit ovat vanhat, joka on sinänsä okej, mutta haluaisin niihin jotain muutosta. Todennäköisesti maalaan ovet. Sitten nämä seinälaatat.. oh, my oh, my.. Olen pyöritellyt päässäni erilaisia vaihtoehtoja välitilaan. Valinnan vaikeutta lisää se etten edes tiedä mitä sieltä takaa löytyy tai mitä kaappien takaa löytyy.. Keittiö on ainoita tiloja mitä en ole remontoinut talossa joten varaudun yllätyksiin. 

Mites teidän keittiöt? Tykkäättekö, että kaikki on esillä vai pitääkö ruokavermeet olla visusti piilossa laatikoissa? Myös hyviä idiksiä otetaan vastaan.



XOXO Babs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti