sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Maaliskuun HYVÄT ostokset







Hiusten hoitotuotteita harvemmin tulee vaihdeltua mutta tämä kuu on ollut jostain syystä poikkeus. 
 Oma karvani on karhea, kuivahko ja taipuisa niin ja vaalea.
Joten hiustuotteeni täytyy olla kosteuttavia ja hyvin hoitavia. Näitten tuotteiden kohdalla ei tullut pettymyksiä. 

TIGIT aina varma valinta (tätä siloittavaa ei ole itsellä ollut ennen) TOIMII.

Lorealin öljyisä hoitoaine ihanan paksua ja selvittää takut. 

Shokkiväri oli shokeeraavan hyvä ja riittoisa (vielä puoli tuubia jäljellä).

Biozellin Hopea Shampoo edelleen toimiva ja hyvä.




Myös ihoni on kuivahko ja vaatii kosteutta. (suihkun jäljiltä naamani muumioituu eikä liiku mihinkään kireyden takia).
Usein voiteet eivät kosteuta tarpeeksi vaan saan lapata voidetta kilokaupalla naamaan. Jo ennestään tuttu Garnierin -päivävoide kuivalle ja erittäin kuivalle iholle on ollut parempi kuin hyvä valinta. Hinta/laatu -suhde tällä tuotteella loistava. Plussaa on myös ihana tuoksu.

Meikki hankinnatkin on osunut nappiin. Smoky Eyes paletti on ollut kovassa käytössä koko kuun. Plussaa tuotteessa runsas pigmenttisyys.  Silti väri on helposti levittyvä ja helppo häivyttää.

Mutta ehkä paras uutuustuote tämän vuoden ajalta on Maybellinen MATTE MAKER puuteri. Meille kuivaihoisille puuteri on yleensä kirosana mutta AH!! miten tämä istuu kuivattamatta kuitenkin antaen matan lopputuloksen.

Sokerina pohjalla.. Cleansing Gel Rainbowilta. Nämä halpatuotteet hankin yleensä reissutarkoitusta varten mutta nyt pääsi kyllä tämä tuote yllättään.
Pesen meikit suurimmaksi osaksi suihkussa joten tuotteen ei tarvitse kohdallani muutakuin putsata meikit.
Ja sen tämä tekeekin!
Käytän suurimmaksi osaksi vedenkestäviä tuotteita joten puhdistus on aina haaste. EI OO ENÄÄN!! Voi miten sitä tuleekin onnelliseksi kun löytää jonkun toimivan tuotteen joka ei maksa paljon.


Oliko joukossa jo teille entuudestaan tuttuja tuotteita? Mitä piditte?




XOXO Babs

2 kommenttia:

  1. No wow, jos toi Rainbow puhdistaa vedenkestävänkin meikin! Mä ostin nimittäin itsekin Rainbown Cleansing gelin hiljattain ja jonkun kosteuttavan kasvorasvan. Ne kun sattui olemaan vielä jossain -50% alessa yhdessä S-marketissa tallimatkan varrella, että oli niin ilmaisia, että oli pakko ostaa, vaikken edes just silloin olis tarvinnut. No, se kasvorasva oli kamalaa, alkoi naaman iho voida huonosti, kun sitä käytti. Jo pari kertaa riitti. Käytin sitten loppuun käsivoiteena sen. Mutta se puhdistusgeeli, se on tosi kivaa ja vastaa musta koostumukseltaan hyvinkin jotain Nivean tai muun ns. oikean merkin geeliä. Mä en normaalisti käytä vedenkestävää meikkiä just sen hankalan puhdistettavuuden takia, mitä hermot ei kestä. Käytän vain erikoistilanneissa vedenkestävää meikkiä enkä ole nyt tuon puhdistusgeelin aikana tullut käyttäneeksi kertaakaan. Mutta jos sillä tosissaan irtoaa vedenkestävätkin tuotteet helposti nassusta, niin sitten mun on ihan ehdottomasti ostettava ko. tuotetta uudestaan, kun se alennuksesta ostettu purkki geeli kohta loppuu. Kiitos tästä tiedosta! :)

    VastaaPoista
  2. Moiks! Joo ainakin mulla on toiminut kun tosiaan suihkussa noi meikit tulee putsattua. Geelirajaus on yleensä hankala pestä pois kun joillakin aineilla se vaan leviää ja leviää ja leviää... :D

    VastaaPoista